Logo

Rødkålssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

½ selleri
300 g rødkål
1 rødbede
2 løg
2 hvidløgsfed
30 g smør
1½ liter bouillon
2 spsk citronsaft
salt og peber
 

* Tilberedning

Svits hvidløg og løg klare i smør.
Hæld bouillonen ved og tilsæt finthakkede grønsager.
Kog det til alt er mørt og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server med cremefraiche.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
68910-11-2012 16:57:55 Hej Lars Aage
Tag et billede af din rødkålssuppe og send til os, mange tak, madABC.dk
69010-11-2012 16:37:08 lars aage
jeg vel prøve om rødkåls suppe smager lige så godt, som hvidkålssuppe.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her