Når
du bager fisk i en pakke med grønsager og krydderier, så samles al smag og saft
i pakken på en pragtfuld måde. Det giver fisk du ka' li'
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 15 min.
#
300
g fisk uden skind og ben (fx laks, rødfisk eller torsk)
½
rødløg
1
fed hvidløg
½
chili
125
g cherrytomater
8-10
grønne oliven
1 spsk
olie
1 spsk
limesaft
¼ tsk
farin
salt
og peber
Tilbehør:
brød eller kogte ris
*
Tænd
ovnen på 220 °C.
Smør
2 store stykker stanniol med lidt olie, fordel fisken derpå, og drys med salt
og peber.
Pil
rødløg og hvidløg, og hak dem fint.
Rens
chilien, og hak den fint.
Skyl
cherry tomaterne, og skær dem i halve.
Udsten
de grønne oliven, og skær dem i skiver.
Bland
det hele sammen med olie, limesaft, farin, salt og peber, og fordel det over
fisken.
Luk
pakkerne grundigt, og sæt dem i ovnen i 15-18 min.
Server
direkte fra pakkerne med brød eller kogte ris.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin