Logo

Marinerede bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede bønner

 

De marinerede bønner er gode som tilbehør til fx stegt kød. De mætter fint til aftensmad, hvis du serverer kartofler eller groft brød til.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 15 min.

 

2 fed hvidløg

600 g fine haricots verts

1 drys salt

100 g fetaost i tern

50 g pinjekerner

1 håndfuld friskhakket persille

*

Varm olien på panden og svits hvidløget til det begynder at tage farve

Hæld så de frosne bønner på panden og drys med salt

Vend forsigtigt bønnerne på panden indtil de er gennemvarme og møre - dog ikke bløde

Læg bønnerne i en skål eller på et fad

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og drys med lidt salt

Lad dem køle af

Fordel fetaost og pinjekerner på bønnerne og drys med persille lige før servering

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her