Grill sommerens søde
majskolber og peberfrugter så gider børnene godt spise salat.
4 personer. Arbejdstid:
30 min. (+ tid til optænding af grill) Stegetid: ca. 20 min.
#
2-3 friske
majskolber
2 røde peberfrugter
200 g røget bacon
6-8 store blade
romainesalat
200 g cherry tomater
2 spsk olie
2 spsk frisk
limesaft
salt og peber
Tilbehør:
evt. boller eller
brød
*
Tænd grillen mindst ½
time før brug.
Overfladen på
grillkullene skal være grå, og alle flammerne væk, før du kan grille.
Åbn majskolberne, og
fjern skægget (de små tynde tråde) og dækbladene.
Grill majskolber og
peberfrugter på alle sider, til de er gennemvarme (ca. 20 min.).
Skær stilken fra
peberfrugterne, og fjern kernerne.
Skær peberfrugterne
i mindre stykker, og skær kernerne fra majskolberne.
Skær bacon i
terninger, og steg dem sprøde på en slip let-pande i ca. 10 min.
Kasser pandefedtet.
Riv salaten i mindre
stykker, skær tomaterne i halve, og bland med majs, peberfrugter, stegt bacon,
olie og limesaft.
Smag til med salt og
peber.
Server som tilbehør,
i boller eller med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin