Et halvt kålhoved bliver en fantastisk suppe, når den koges
med varme, asiatiske krydderier og kokosmælk.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min. Kogetid: 15 min.
#
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
1 stk. citrongræs
1 rød chili
½ hvidkål eller savojkål
½ liter bouillon
1 dåse kokosmælk
2 forårsløg
frisk koriander
*
Pil hvidløgsfeddet, skræl ingefæren, og fjern de yderste
træede blade på citron græs set.
Hak det hele fint.
Fjern frø og mellemvægge på chilien, og hak den fint.
Snit kålen fint.
Steg hvidløg, ingefær, citrongræs og chili i en wok med 1-2 spsk
kokosmælk.
Tilsæt fintsnittet kål og vend rundt.
Tilsæt bouillon og resten af kokosmælken, og lad suppen
simre til kålen er mør ca. 10 min.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt fintsnittede forårsløg, og server suppen med et drys
friskhakket koriander.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin