Logo

Kartoffelgullasch - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 4 min.

# Ingredienser

2 hakkede løg
2 spsk smør
1 kg skivede kartofler
1 spsk paprika
2 ½ dl suppe, bouillon eller vand
1 spsk tomatpuré 
salt, peber
2 dl cremefraiche
1 bdt fintklippet dild

* Tilberedning

Svits løgene i smørret i trykgryden.
Kom kartoffelskiverne i og tilsæt paprika, suppe (bouillon eller vand), tomatpure samt salt og peber.
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk.
Lad retten koge i 4 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og kom cremefraiche i.
Smag retten til og drys dild over ved serveringen.

Tips: Kartoffelgullasch kan serveres som middagsret med kogte pølser, skinke eller hamburgerryg til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her