At være med i køkkenet, styrker børnenes evner til at træffe sunde og varierede kostvalg. Det er godt samvær om noget spiseligt
4-6 personer
# Ingredienser
1 porre
½ rødløg
1 rød peberfrugt
2 kartofler
3 gulerødder
4 æg
1-2 tsk karry
1 tsk. paprika
Fyld:
3-400 g kyllingebryst, skåret i tynde strimler
Philadelphia naturel, til at smøre på pandekagen
* Tilberedning
1. Skær porren i tynde skiver og rødløg og peberfrugt i små
tern.
Hæld det hele i en stor skål.
2. Riv kartoflerne og gulerødderne groft, og hæld det i
skålen til de andre grønsager.
3. Pisk æggene let, tilsæt krydderier, bland godt og hæld
det over grønsagerne.
4. Hæld blandingen i en bradepande beklædt med bagepapir.
5. Bages i ovnen ved 200 °C i 35-40 minutter.
6. Steg imens kyllingestrimlerne på panden, og krydr dem evt
med lidt ekstra paprika og karry.
7. Tag bradepanden ud af ovnen, og lad pandekagen køle af.
8. Smør et lag flødeost ud over pandekagen, læg
kyllingestykkerne oven på, og rul pandekagen til en roulade.
Ord med ”ade”: Roulade Remoulade Karbonade Limonade
Marinade Overflade
Se alle opskrifter for børnekokke