Blomkålsris smager
dejligt i en salat eller som tilbehør til en gryderet, og så er det en
fornuftig erstatning for ris, hvis du prøver at skære ned på kulhydraterne.
Blomkål indeholder
ligesom alt andet kål masser af essentielle næringsstoffer.
Tilberedningstid: 10
min. 3 pers. Denne opskrift er nem at lave.
# Ingredienser
1 blomkålshoved
* Tilberedning
Fjern den største del
af stokken og de grønne blade fra blomkålen.
Del det i buketter.
Riv buketterne på den
grove side af et rivejern – eller kør det igennem en foodprocessor eller
minihakker, hvis du har det.
Blomkålsrisene kan
spises rå i en salat, hvor den blandes med friske krydderurter, men kan også
dampes eller steges på panden i lidt olie og salt.
Servér som salat, til
gryderetter eller andet, hvor du normalt ville servere ris.
Se alle opskrifter for børnekokke