Logo

Blomkålsris – også for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålsris – også for børnekokke 

 
Blomkålsris smager dejligt i en salat eller som tilbehør til en gryderet, og så er det en fornuftig erstatning for ris, hvis du prøver at skære ned på kulhydraterne.
Blomkål indeholder ligesom alt andet kål masser af essentielle næringsstoffer.
Tilberedningstid: 10 min. 3 pers. Denne opskrift er nem at lave.

 
# Ingredienser
1 blomkålshoved

 
* Tilberedning
Fjern den største del af stokken og de grønne blade fra blomkålen.
Del det i buketter.
Riv buketterne på den grove side af et rivejern – eller kør det igennem en foodprocessor eller minihakker, hvis du har det.
Blomkålsrisene kan spises rå i en salat, hvor den blandes med friske krydderurter, men kan også dampes eller steges på panden i lidt olie og salt.
Servér som salat, til gryderetter eller andet, hvor du normalt ville servere ris.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her