Pastasalaten er
velegnet som en fyldig frokostret eller som en del af en buffet.
4 personer.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 10 min.
#
300 g kort pasta
1 dåse tun i olie
3-4 forårsløg
250 g små tomater
eller cherrytomater
200 g bælgede ærter
10-12 sorte oliven
1 lille håndfuld
basilikum
Marinade:
½ dl olie
1-2 tsk dijonsennep
2-3 spsk
hvidvinseddike
salt og peber
*
KOG pastaen efter
pakkens anvisning.
Hæld den i et dørslag,
og kom den straks efter i en skål med den findelte tunfisk.
PISK olie og sennep
sammen med vineddike, og krydr med salt og peber.
Vend marinaden i
pastaen.
RENS forårsløgene,
og snit dem fint.
Skyl tomaterne og
skær dem i små stykker.
Vend dem i salaten
sammen med ærter, oliven og basilikumblade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin