Nye ærter smager af forår og sommer. Nyd dem med skønne
krydderurter og pasta som vegetarisk middagsmad.
4 personer. Arbejdstid: 20 minutter. Stege-/kogetid: 10-12
min.
#
400-500 g spaghetti
2 fed hvidløg
2 spsk olie
3 dl fløde
250 g friskbælgede ærter eller fine frosne
75-100 g parmesanost
salt og peber
½ bundt bredbladet persille
2-3 stilke salvie
Tilbehør: salat
*
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog.
Kog spaghettien efter pakkens anvisning, der må gerne være
lidt bid i den.
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.
Steg dem på en pande med olie i 30 sekunder - det må ikke
brune.
Tilsæt fløde og ærter og lad det småsimre i 3 min.
Tilsæt 50 g friskrevet parmesan til saucen, og smag til med
salt og peber.
Dræn pastaen for vand, og vend den i saucen sammen med
friskhakkede krydderurter.
Gem lidt til pynt.
Server pastaen med friskrevet parmesanost og lidt krydderurter,
og giv evt. en grøn salat og brød til.
TIPS: Du kan toppe pastaretten med sprødstegt bacon eller
skinke.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin