Pizza og pasta er favoritter i mange familier, og det er
både hurtig og billig mad. Her får du opskriften på pasta med grønne ærter og
bacon. Se også Pizza med tomater og bløde løg
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet.
2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
150-200 g bacon (i tern)
250 g tør pasta
200 g ærter (friske eller frosne)
1 dl fløde
2-3 tsk citronsaft persille (eller mynte)
salt og peber
*
Steg baconternene gyldne og sprøde på en pande og læg dem
til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Kog pastaen al dente (med bid) efter pakkens anvisning.
Vend ærterne i pastaen det sidste min.
Hæld pasta og ærter i et dørslag.
Hæld fløden i gryden og giv den et opkog.
Smag til med citronsaft, salt og peber og vend pasta og
ærter i.
Anret i varme tallerkner, drys med bacon og persille eller
mynte og nyd straks.
TIPS: Smør evt. lidt pesto på dejen, før løgene fordeles.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin