Logo

Taramasalata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I retten indgår saltet rogn fra fisken multe, som ikke rigtig er til at få fat på, og da den danske torskerogn eg­ner sig fortrinligt, så er den brugt i stedet.
 
125 g torskerogn
1 lille løg skåret i skiver
2 skiver hvidt brød uden skorpe
saften fra en stor citron
1 ½ dl olivenolie
lidt sorte oliven til at pynte med
salt og peber
 
Efter at brødet er opblødt i vand blendes ingredienserne sammen, idet olivenolien tilsættes lidt efter lidt.
Grækenland

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her