Logo

Jordskoksalat med asparges og hibiscus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g jordskokker
150 g grønne asparges

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 æggeblomme
2 spsk citronsaft
Friske hibiscusblomster

Jordskokkerne skrælles og skives.
De gives evt. et opkog i letsaltet vand i ca. 3 minutter.
Jordskokkerne fordeles i bunden af et fad og kogte grønne asparges fordeles ovenpå.
Dressingen røres sammen og fordeles over fadet, der pyntes med strimlede friske blomster af hibiscus.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her