Logo

Taramasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skiver lyst brød
150 g koldrøget torskerogn
1 lille fed hvidløg
1-2 spsk olivenolie
1-2 tsk citronsaft
Tilbehør:
salat
oliven
kapers
citron
brød

Skær skorpen af brødet og læg det i blød i koldt vand.
Knug væden af. Skær torskerognen over og grav rognen ud af skindet med en lille ske.
Rør det sammen med brød, knust hvidløg og olivenolie.
Smag til med citronsaft, salt og peber og anret på tallerkener med
salat, oliven, kapers, citron og ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her