Logo

Tapiokasalat med gul peber, små syltede løg og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tapiokasalat med gul peber, små syltede løg og tomat

 

1 pose tapiokagryn, ca. 100 g (kan købes i thai-forretninger)

½ liter tomatjuice

2 gule peberfrugter

2 tomater

1 glas perleløg i eddikelage, ca. 100 g drænet vægt

1 bdt estragon, hakket

½ dl olivenolie

havsalt

 

Kog tapioka i tomat juicen og lad dem afkøle i lagen.

Kom de gule peberfrugter i et fad og sæt dem i ovnen ved 250°C.

Bag dem, indtil de er næsten sorte - det tager ca 15 minutter.

Lad dem afkøle og befri dem for skind og kerner.

Skær peberfrugterne ud i tern.

Blancher tomaterne, fjern skind og kerner - hak tomaterne i mindre stykker.

Bland tapioka rned peberfrugt, tomat, perleløg og estragon.

Stænk med oliven­olie og krydr med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her