Logo

Tabbouleh - Bulgursalat – også for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tabbouleh - Bulgursalat – også for børnekokke

 
Tabbouleh er en bulgursalat. Den lækre vegetariske ret består af bulgur, krydderurter og grønsager. Denne opskrift på tabbouleh er nem og hurtig. Mynte og citroner giver salaten en frisk og lækker smag.
Tilberedningstid: 20 min. 2 portioner.

 
# Ingredienser
3 håndfulde bredbladet persille
3 citroner
1 dl fin bulgur
2 forårsløg
3 spsk frisk mynte
4 spsk olie
1 tsk salt
4 tomater
1 agurk

 
* Tilberedning
Kog bulguren efter anvisningen på pakken
Imens bulguren koger, hakkes persillen, forårsløget og mynte fint.
Til sæt olie, citronsaft og salt.
Du kan også rive skallen fra et par af citronerne og bruge den.
Når bulguren er kogt, hældes den i en skål og overhældes med rigeligt koldt vand.
Lad det stå i 5-10 minutter. Den skal stadig have bid.
Imens bulguren køler ned, hakkes agurk og tomater i små tern.
Bland det hele sammen og anret det på et fad.

 
INFO: Tabbouleh er en levantinsk/asiatisk salat, der overvejende er lavet af finthakket persille, med tomater, mynte, løg, bulgur og smagt til med olivenolie, citronsaft, salt og sød peber. Nogle varianter tilføjer salat, eller brug semulje i stedet for bulgur. Oprindelse afledt af italiensk levante 'opgående sol')

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her