Logo

Stilton med daddel-orangesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g Stilton
1 plukket hoved friseesalat
12 dadler
 
Orangesirup med Chimay Bleue:
Saft af 2 appelsiner
1 dl Chimay Bleue (eller anden fyldig øl)
2 spsk honning
Sorte peberkorn
Nelliker
 
Befri dadlerne for skind og sten.
Skær i file­ter og bland med salatbladene.
 
Sirup: Kog appelsinsaft, Chimay Bleue, honning, sort peber og nelliker til en fly­dende sirup.
An ret salaten på kolde tallerkener med Stilton og Orangesirup omkring og over salaten.
 
Ølkommentar: Chimay Bleue er en suve­ræn ledsager til den lidt fede og salte Stilton og det sødmefyldte fra daddelsala­ten. Chimay Bleue har en meget fyldig krop med en rig og krydret smag med en snert af peber og brombær og af næsten port­vinsagtig karakter. Eftersmagen er lang, fyl­dig og kompleks.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her