250 g lotusstilke a 5 cm
1 spsk finthakkede polygonum
1 tsk salt
1 ½ spsk sukker
1 spsk limesaft
6 store rejer
1 spsk grofthakkede jordnødder
3 spsk korianderblade
2 spsk stegte skalotteløg
Fiskesauce:
½ dl vand
1 tsk riseddike
1 tsk sukker
1 finthakket rød chili
2 fed knust hvidløg
1 spsk limesaft
2 spsk fiskebouillon
Bland lotusstilke, polygonum, salt, sukker og limesaft i en skål og vend alle ingredienser forsigtigt rundt.
Anret salaten på et fad.
Skær rejerne igennem på langs og læg dem på salaten.
Pynt med jordnødder og korianderblade og stegte skalotteløg.
Server salaten med fiskesauce.
Fiskesauce:
Kog vand med eddike og sukker og køl af.
Bland chili, hvidløg og limesaft og pisk det i blandingen. Rør bouillon i.