Logo

Salat af rødkål og rosintapenade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
400 g rødkål
50 g cashewnødder
 
Rosintapenade:
200 g rosiner
100 g rå rørsukker
1 dl vand
1 spsk citronsaft
 
Rosintapenade: Kom alle ingredienser i en gryde og lad det simre i 10 minutter.
Rosinerne skal være bløde.
Blend tapenaden og lad den afkøle en anelse.
 
Snit rødkålen meget fint.
Rist cashewnødderne på en tør pande ­det fremhæver nøddesmagen.
Bland rødkål og cashewnødder og tilsæt rosintapenade lidt ad gangen.
Smag til undervejs.
 
Tips:  Overskydende tapenade kan opbevares et par uger på køl.
Prøv også tapenaden lun til yndlingskagen eller til en god vonilleis.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her