Salaten er god alene
med brød til, men også velegnet som tilbehør til fx stegt kylling, en
svinekotelet eller schnitzel.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid.
ca. 20 min. 2-4 personer
#
2 dl ris
2 ferskener
4 tørrede abrikoser
1 salatløg
1 håndfuld
pistacienødder eller pinjekerner
Dressing:
1 spsk olie
2-3 tsk stærk karry
½ citron
salt og peber
*
KOG risene, og lad
dem køle af.
VASK fersknerne,
udsten dem, og skær dem i mundrette stykker.
HAK de tørrede
abrikoser.
PIL løget, og hak
det fint.
RØR en dressing af olie,
karry og citronsaft.
Smag til med salt og
peber
VEND dressingen i de
kolde ris sammen med resten af ingredienserne.
Smag evt. til med
mere karry, salt og peber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin