#
300 g røget andebryst
Salat:
2 avocado
2 tomater
½ rødløg
1 spsk frisk mynte
1 tsk frisk basilikum
Dressing:
15 knivspids salt
70 g gulerødder
1 tsk æblecider
1 spsk valnøddeolie
1 knivspids peber
*
Salat: Rengør alle ingredienserne og skær dem ud.
Bland dem sammen i en stor skål.
Dressing: Bring en gryde med vand i kog.
Tilsæt salt og kog gulerødderne, skåret i store tern, i ca. 10 min. ved svag varme.
Dræn dem for vand og blend dem sammen med resten af ingredienserne samt lidt vand og smag til med salt og peber.
Anret salaten på tallerkener med tynde skiver af røget andebryst og dressingen henover.
Tips: Avocado kan godt misfarve, men prøv at komme lidt citron på.
Der findes gode brødopskrifter med avocado, eller læg det på en stegt kotelet, og læg et stykke ost på - bare tilberedningstiden ikke er for lang.