Logo

Pastasalat med fetaost og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g pasta
1 agurk
4 tomater
½ salatløg
200 g fetaost i tern
12 sorte oliven

Marinade:
2 spsk olie
2 spsk vineddike
2 spsk vand

Pastaen koges efter anvisningen på pakken og afkøles.
Agurken vaskes, flækkes og skæres i terninger.
Tomaterne vaskes og skæres ud i både.
Løget skæres i tynde skiver.
Pasta, grønsager, fetaost og oliven blandes.
Marinades piskes sammen, krydres og hældes over.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her