Logo

Nudelsalat, lun, med majroer, rabarber og cashewnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne asiatiskinspirerede nudelsalat har et meget spændende udvalg af ingredienser så som sølvbeder, rabarber og cashewnødder. Tilsammen udgør de en dejlig ret, der er hurtig og let at lave.

250 g æggenudler
6 stilke sølvbeder (det samme som bladbeder) eller bok choy
½ agurk
500 g majroer
4 rabarber
100 g cashewnødder
3 spsk ahornsirup
2 spsk olivenolie
2 spsk sesamolie
salt

Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del.
Skær dem i både.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med ahornsirup og salt.
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Snit sølvbede og rabarber fint.
Flæk agurken, og tag kernerne ud.
Skær den i diagonale skiver.
Rist cashewnødderne på en tør pande.
Ristningen fremhæver nøddesmagen.
Rist rabarberne i olivenolien over stærk varme indtil de begynder at blive bløde ca. 5 minutter.
Rør ikke for meget i dem, da de ellers nemt bliver til kompot.
Kom nudlerne i kogende vand.
Lad dem trække i 3 minutter.
Bland nudlerne med grønsager og sesamolie.
Smag salaten til med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her