Nyd de friske og frugtige
meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk
og lyst kød.
4 personer. Arbejdstid: 25 mm.
#
600 g renset vandmelon
1 bundt rucolasalat eller feldsalat
1 rødløg og/eller 2-3 forårsløg
75-100 g fetaost
3 spsk pinjekerner
frisk mynte eller basilikum
Dressing:
1½ spsk lime- eller citronsaft
3 spsk olie
salt og peber
*
Befri melonen for frø og skræl, og skær den i passende
stykker.
Anret dem på et fad med skyllet og slynget salat, og dryp dressingen
over.
Drys med fintsnittet rødløg og/eller forårsløg og fetaost i
mindre stykker.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og drys dem over
salaten sammen med lidt friskhakket mynte eller basilikumblade.
• Tips: Brug evt. flere slags melon eller udvid med skivede friske
jordbær. Sorte oliven er også gode her.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin