Logo

Makrel- eller hornfisksalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 makrel eller hornfisk (600 g færdig mængde kogt bagt eller dampet)
150 g mayonnaise
50 g yoghurt
1 ½ spsk tomatpuré
½ tsk paprika
4 dråber tabasco
citron
75 g syltede agurker
3 tomater
1 bundt bredbladet persille
salt og peber
 
Pluk makrellen/hornfisken i mindre stykker.
Del tomaterne i kvarte, skrab kerner og saft væk og skær kødet i mindre
stykker.
Hak de syltede agurker og hak persillen fint.
Smag mayonnaisen og yoghurten til med tomatpuré, paprika, tabasco, citron, hakket syltet agurk, salt og peber. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her