Logo

Let rejesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g dybfrosne rejer
250 g champignon
4 kogte æg
1 salathoved
1 citron
1 spsk hakket estragon
1 spsk hakket kørvel
1 spsk hakket persille

Lad rejerne tø. Skær de rensede champignoner i tynde skiver.
Pres citronsaft over, så de ikke bliver mørke, og saften danner marinade. Del den skyllede, afdryppede salat i en skål.
Skær æggene i kvarte og kom dem i sammen med rejer og champignon. Drys med hakkede urter, salt og peber og stænk lidt olie over.
Server med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her