200 g surimi, drænet
½ tsk rejepasta
2 tsk hvidløg, finthakket
1 rødløg, finthakket
3-6 chili, finthakket
1 spsk ingefær, finthakket
2 stilke citrongræs, fintsnittet
1 tsk sukker
1 spsk tamarind eller 2 spsk citronsaft
1-2 spsk thaifiskesauce
3 spsk olie
4 blade iceberg, strimlet
250 g bønnespirer 10-15, delt på langs
2 lime, i både
frisk koriander eller basilikum
Alle krydderierne stødes i en morter til en jævn pasta.
Bland denne pasta med sukker, tamarind eller citronsaft og fiskesaucen. Opvarm blandingen i olie og hæld den over surimien.
Mix det grundigt og lad det trække mindst 30 min.
Anret alle grønsagerne på et serveringsfad og læg skaldyrene på til sidst.
Pynt med frisk koriander eller basilikum.
Tips: Som variation kan surimi erstattes af rejer eller krebs.