En lidt anderledes råkost - sprængfyldt med gode vitaminer - rester er supergode i næste dags madpakke. På kun 20 minutter - måske snart din favorit
Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
200 g hvidkål
200 g gulerødder
2 forårsløg
1-2 appelsiner
30 g salte mandler
eller peanuts
Dressing:
1 spsk mørk
sesamolie
1 spsk vineddike
1 spsk soja
1 tsk sukker
1 tsk fintrevet
ingefær
salt og peber
*
Snit kålen
papirtyndt på et skarpt rivejern.
Skræl gulerødderne
og riv dem groft.
Snit forårsløg fint.
Skær skrællen og den
hvide hinde af appelsinen og skær frugtkødet ud mellem hinderne.
Pisk dressingen
sammen og vend grønsager og frugt i.
Lad salaten trække
20 min. og anret med salte mandler eller peanuts.
TIPS: Erstat evt
sesamolie med 1 spsk sesamfrø ristet i 1 spsk olie
Se mere lækkert tilbehør her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin