Grillede pølse med kartoffel-radise salat og blandede
salater. Lækker menu til varme grillaftener. Klik her og se opskriften. Til 4 personer på 20 min.
# Ingredienser
4 grillpølser
1 spsk smør,
usaltet
1 kg kartofler
salt
1 bundt radiser
1 bundt purløg
2 spsk olie
2 spsk citronsaft
½ tsk sukker
peber
1 bakke blandede
salater
* Tilberedning
Grill eller steg
pølserne.
Ved stegning, i
smør, skal det være ved middel-svag varme, til de er gyldne og gennemstegte.
Skrub og kog
kartoflerne i letsaltet vand.
Gør radiserne i
stand og del dem, på langs, i kvarte.
Skær purløg fint
og bland det med olierne, citron, sukker - og smag til med salt og peber.
Skyl og slyng
salaterne tørre.
Skær kartoflerne
i kvarte og bland de lune kartofler med radiser.
Anret pølserne
med radise-kartoffelsalat og salaterne.
Dryp med
purløgs-citron-olien.
Tips:
Radiserne,
nordens chili, matcher en krydret pølse godt og giver kartoffelsalaten et
skarpt pift.
Energi/pers 460 kcal, : Protein 2 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 5 g. Fedtenergi 47 %.