Logo

Knudekål-æble-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En sommerlig salat, som den skal være: saftig og sprød

En sommerlig salat, som den skal være: saftig og sprød

 

knudekål

salt og peber

2 spsk pinjekerner

1 spsk timianblade

2 spsk hvidvinseddike

1-2 tsk honning

4 spsk god olie

1 rødt æble

*

A. Knudekål skrælles, skæres i kvarte og høvles eller skæres i meget tynde skiver.

De drysses med ½ tsk salt, der forsigtigt blandes i.

Lad det trække 10 minutter.

Pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof.

Timianblade hakkes fint og piskes sammen med 2 spsk hvidvinseddike, 1-2 tsk honning, lidt salt, peber og 4 spsk god olie.

 

B. 1 rødt æble skæres i kvarte, udkernes, skæres i meget smalle både og blandes straks i dressingen.

Dup knudekålen, tør, bland den også i dressingen og drys pinjekerner ovenpå.

 

Pr. portion: 5 g protein, 25 g fedt, 18 g kulh. = 322 kcal - 1349 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her