Logo

En dejlig muslingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse muslinger eller 250 g frosne
1 grøn peberfrugt
2-3 tomater
1 salatløg
ca. 2 dl løs kogte ris
grøn salat
1 bundt purløg
Marinade:
1 citron
3 spsk olie
1 spsk tomatpuré

Hæld væden fra muslingerne eller lad dem tø, hvis der bruges frosne. Skær peberfrugt og tomater i mindre stykker.
Pil og hak løget.
Skyl salaten.
Klip purløget fint.
Ryst en marinade af citronsaft, olie, tomatpuré, salt og peber.
Hæld marinaden over risene og bland forsigtigt muslinger og grønsager i. Lad salaten trække et køligt sted 1 times tid.
Anret salaten på salatblade og giv lune flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her