300 g broccolibuketter
85 g kogte kikærter evt. fra dåse
½ hakket løg
1 hårdkogt æg
1 spsk kapers
-
dijonsennep
3 tsk olie
2 tsk god vin-eddike
-
30 g brødcroutoner af hvidt brød
*
Damp broccolibuketterne netop møre i lidt letsaltet vand, gerne i mikroovn.
Lad dem dryppe af og blive næsten kolde.
Lad også kikærterne dryppe af og bland dem forsigtigt med broccolien og det hakkede løg.
Pil ægget og hak også det og drys det over grønsagerne sammen med afdryppede kapers.
Lav en dressing af olie og vineddike, smag den til med sennep og dryp den over salaten.
Lad salaten trække i 15-30 min. inden servering.
Skær skorpen af brødskiven, skær den i små tern og fordel dem på bagepapir på en bageplade.
Krydr dem evt. og sæt dem i ovnen ved 200ºC i ca. 15 min., til de er gyldne og sprøde.
Vend lidt rundt i dem efter 10 min.
Drys dem over broccolisalaten og server den straks.