Logo

Salat med lam og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skært lammekød
1 fed hvidløg
400 g auberginer
400 g tomater
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 løg
4 spsk olivenolie
3 spsk rødvinseddike
1 bundt mynte
10 sorte oliven

Lammekødet skylles og skæres i ca. ½ cm tykke skiver.
Hvidløget presses og blandes med salt og peber.
Auberginer skæres uskrællede i 2 cm store tern og blandes med salt, trækker i 10 minutter.
Et kryds skæres i toppen af tomaterne som hurtigt dyppes i kogende vand, flåes og skæres i tern.
Peberfrugterne deles på langs og skæres i strimler.
Løgene hakkes fint.
Olien varmes og heri steger lammekødet i 2 minutter, krydres med de pressede hvidløg og tages af panden igen.
Auberginer brunes på panden og blandes med lammekødet og stilles til afkøling.
Tomater, peberfrugt og løg blandes med vineddike, lammekød og aubergine.
Mynte hakkes og drysses over salaten som til sidst garneres med oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her