En dejlig fyldig
salat - server den sammen med dagens grønne ret eller som tilbehør til kød
eller fisk. Salaten er også god i madpakken.
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
200 g broccoli
100 g grønne bønner
1 lille rødløg
1 forårsløg
1 spsk rosiner
1 spsk
balsamicoeddike
½ spsk olie
1 fed hvidløg
salt og peber
*
Del broccolien i små
buketter og nip bønnerne.
Kog dem møre, men
sprøde i letsaltet vand ca. 3-5 min.
Læg dem straks i
iskoldt vand og hæld dem derefter på et dørslag.
Snit rødløg og
forårsløg fint og vend det sammen med broccoli og bønner.
Drys rosinerne over.
Rør balsamico, olie,
salt, peber og presset hvidløg sammen og hæld det over salaten.
Se dressinger og flere skønne
salater her
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin