Brændt piquillos fyldt med
citron-madagascarpebercreme og bananer i sød kokos tempura
# Ingredienser
Piquillos:
4 syltede piquillos (peberfrugter)
Saft af 1½ citron
Reven skal af ½ citron
1 æg
80 g sukker
½ vaniljestang
1 blad husblas
50 g usaltet smør
3 dl flødeskum
10 g rørsukker
10 g knuste madagascarpeber
Bananer og kokos:
2 bananer
2 spsk Maizena majsstivelse
6 spsk hvedemel
2 tsk, bagepulver
1 dl iskoldt vand
2 dl kokosmælk
Reven skal af ½ citron
½ l. majs- eller vindruekerne-olie
* Tilberedning
Piquillos: Varm citronsaft og -skal, sukker, flækket vaniljestang, smør og madagascarpeber op,
Legér massen med ægget, si den i en skål, tilsæt den udblødte husblas og stil på køl.
Vend den kolde masse sammen med flødeskum, fordel den i peberfrugterne og stil dem på køl.
Drys peberfrugterne med rørsukker og brænd dem med en gasbrænder lige inden anretning.
Bananer og kokos: Pisk Maizena, bagepulver og hvedemel sammen.
Tilsæt kokosmælk og vand samt citronskal og stil på køl i 30 minutter.
Skær bananerne i 7 mm tykke skiver, dyp dem i dejen og friter dem gyldne i olie ved 160 °C.