En dejlig mættende
salat sprængfyldt med gode proteiner. Tilsæt evt. lidt friskhakkede
krydderurter som persille, basilikum, oregano eller mynte. Den er nem og
enkel at lave
4 personer
#
2 dåser bønner (fx
kidneybeans og hvide bønner)
250 g grønne bønner
1 rødløg
Dressing:
1 spsk vineddike
3 spsk olie
1-2 fed hvidløg
salt og peber
*
Hæld dåse-bønnerne
på en sigte, skyl dem i rigeligt koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Nip de grønne bønner
og blancher dem i kogende letsaltet vand 3-4 min.
Rør en dressing af
vineddike og olie.
Smag til med presset
hvidløg, salt og peber.
Vend bønnerne med
dressingen.
Pil rødløget, halver
det og skær det i meget tynde skiver.
Vend dem i salaten
og lad den trække min. 20 min.
Server som tilbehør
til kød og fisk.
Salaten er også god
at medbringe i en lille boks til frokost.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin