Hvis du skal nyde salaten i dag, så køb en dåse hvide, sorte
eller kidneybønner så sparer du tid til udblødning og kogning.
Arbejdstid: 25 min. Udblødning: 8 timer. Kogetid: 50 min. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
75 g tørrede bønner
250 g grønne bønner
1 lille rødløg
1 lille fed hvidløg
2 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
1 spsk olie lidt persille
salt og peber
*
UDBLØD de tørrede bønner i koldt vand min. 8 timer.
Kog dem møre i rent vand 40-50 min.
Skyl dem i koldt vand, og dryp dem af i en sigte.
NIP de grønne bønner, og blanche r dem i kogende, letsaltet
vand 4-5 min.
Skyl dem i koldt vand, og dryp af i en sigte.
PIL rødløg og hvidløg, og hak dem fint.
PISK en dressing sammen af rødløg, hvidløg, sennep,
citronsaft og olie.
Smag til med salt og peber, og vend de to slags bønner
sammen med dressingen.
DRYS med friskhakket persille, og server som tilbehør eller
frokostret.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin