6 skiver Soignon hvid gederulle (a 2-3 cm),
3 skiver ciabattabrød eller lignende
smør
3 dl grønne druer
4 små avocadoer
1 bakke rucolasalat.
Dressing:
4 spsk hvidvinseddike
2 spsk akaciehonning
2 spsk grov sennep
salt.
*
Sæt ovnen på 225°C.
Skær osten i 6 skiver og del hver brødskive i to og smør dem.
Læg osten på brødet og stil på en bradepande.
Skær druerne i skiver og tag avocadokødet op med teske.
Bland dressingen og smag til med lidt salt.
Gratiner osten indtil den får en anelse farve og begynder at smelte - hold øje efter 5 minutter.
Kom druer, avocado og lidt rucolasalat på hver tallerken.
Dryp dressing over og top med brød og ost.
Tips: Soignon hvid gedeost er en fransk gederulle med hvid skimmel. Når osten er frisk, er den fast og mild Senere bliver konsistensen blødere og smagen kraftigere.