6 blade icebergsalat
8 løg ringe (½ mellemstort løg)
8 skiver agurk
8 tørrede tomater
1 avocado
½ citron
8 stk friske grønne asparges
200 g frosne rejer
2 teskefuld hvidløgspulver
knivspids salt
Flute
1 teskefuld olivenolie
½ teskefuld peber
1 - 24 timer før lægges de tørre tomater i vand.
2 - rejer (5 min) eller kylling (10 min) ristes på panden - drys hvidløg, salt og peber på. Vand koges til asparges. Skal koge i ca. 5 min.
3 - skær salat i tynde strimler fordel på 2 tallerkener, løg og agurk lægges symmetrisk fordelt på tallerkenen.
4 - avocado skæres i halv og derefter hver halvdel i 4 skiver - læg symetrisk på tallekenen - pres citronen ud over avocadoen. De tørrede tomater tages op i vandet og lægges på et stykke køkkenrulle, så den værste væde fjernes - derefter lægges de tørrede tomater i hullerne af avocadoerne.
5 - rejer eller kylling fordeles på de to tallerkener (drysses over).
6 - pyntes med asparges - lægges på kryds.
Tilbehør - flûte