Dressing:
2 dl cremefraiche 18%
1 fed hvidløg
½ stk citron
2 spsk frisk persille
½ tsk køkkensalt
3 avocadoer
250 g cherrytomater
400 g grønne linser
½ stk citron
peber og ½ tsk køkkensalt
½ l hovedsalat
½ l iceberg salat
A. Del, fjern stenene og skræl avocadoerne, skær dem i mindre stykker.
Halver tomaterne.
Skyl og kog linserne møre 15-20 minutter og lad dem afkøle.
B. Bland avocado, tomat, citronsaft, salt og peber.
Vend linserne i blandingen.
Rør citrondressingen sammen.
Anbring lagvis salat og linseblandingen i portionsglas lige inden servering.
C. Kom lidt af dressingen på som pynt eller server den til.
Energi indhold pr. person: 1158 kJ
Energifordeling pr. person: |
|
Protein: |
17% |
|
Kulhydrat: |
44% |
|
Fedt: |
39% |
|