Logo

Amerikansk fjerkræsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(frokost)

 

250 g kyllinge- eller kalkunbrystfilet
1 tsk salt
4 skiver bacon
1 lille salathoved
1 avocado
citronsaft
½ rød peberfrugt
flûtes

Sauce af :
50 g yoghurt naturel
1 spsk mild dijonsennep
2 spsk klippet purløg
1 spsk klippet mynte

Kog kødet i letsaltet vand over svag varme i ca. 15 minutter.
Tag det op og lad det køle helt af, før det skæres i skrå tynde skiver.
Steg baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på fedtsugende papir. Knus baconen.
Skyl og tør salatbladene. Skær eller riv dem i strimler.
Skær avocadoen igennem på langs, fjern stenen og pil skallen af.
Skær avocadoen i tynde skiver og dup dem straks med citronsaft.
Skær peberfrugtkødet i strimler.
Smag yoghurten til med sennep. Rør purløg og mynte i.
Læg salatbladene i en glasskål eller halvdybt fad.
Anret kyllingekød og avocadoskiver på salatbladene.
Hæld saucen over og pynt med baconkrymmel og peberfrugtstrimler lige inden serveringen. Server flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her