Logo

Æblesalat med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblesalat med fennikel

 

Server denne friske og sprøde salat som forret eller tilbehør. Drys evt. med ristede hasselnødder eller valnødder.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Trækketid: 20 min.


#

¼ spidskål

1 fennikel

isterninger

1 rødt, sprødt æble

1 spsk citronsaft

 

Dressing:

1 spsk æblevineddike

½ tsk sukker

2½ spsk olie

salt og peber

1-2 stilke frisk estragon

*

 

Skær stokken ud af kålen, og snit kålen meget fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern.

Halver fennikelknolden, skær stokken ud, og snit den tyndt som kålen.

Fyld en stor skål med isvand, og læg kål og fennikel i vandet.

Lad dem trække i 15-20 min.

Vask æblet, og udkern det.

Skær æblet i meget tynde skiver eller strimler, og vend dem i en skål med citronsaft.

Pisk dressingen sammen, og tilsæt finthakkede estragonblade til passende smag.

Dryp kål og fennikel godt af, og slyng dem tørre i en salatslynge.

Vend dem med dressing og æbler, og anret i en skål.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her