Logo

Ceviche med kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ceviche med kammuslinger

500 g kammuslinger

8 lime

2 tomater

5 forårsløg

2 stilke bladselleri

½ stk grøn peberfrugt

¼ pose frisk persille

1 ½ spsk olivenolie

peber

3 spsk frisk koriander

Pynt: 1 stk lime

 

Rens kammuslingerne og læg dem i en skål.

Pres limefrugterne og hæld saften over muslingerne.

Saften skal dække muslingerne fuldstændigt.

Stil muslingerne på køl natten over.
Hak tomater, forårsløg, selleri, peberfrugt og persille.

Fjern halvdelen af limesaften fra skålen.

Tilsæt de hakkede grønsager, olivenolie, peber og hakket koriander.

Rør blidt rundt.
Servér denne ret i glas med en skive lime på kanten for dekorativ effekt.

 

Tips: Du kan evt. bruge store, optøede rejer i stedet for kammuslinger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her