Logo

Kielbasa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kielbasa
Pølse fra Polen/Letland

# Ingredienser

6 kg magert skinkekød
2 kg oksekød
1 kg kalvesmåkød
1 spsk hvidløgssalt
2 spsk sennepskorn
1 helt hvidløg
1.2 l vand
paprika drys efter behov
1-2 spsk salt

* Tilberedning

Hak kødet fint på kødhakkemaskinen.
Knus hvidløg og bland med andre krydderier.
Bland det i kødet ælt/rør grundigt.
Ælt/rør vandet langsomt i.
Læg tarme i blød og skyl dem.
Sæt tarme på pølsehorn og kør kødet i tarmene.
Prik små huller for at fjerne evt. luftbobler.
Steg i bradepande i ovn, ca. 1 time ved  150 ºC.
Fyld vand ved efter behov.
 
Serveres fx til: Zurek med kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1371104-07-2023 11:25:34 Torben Hansen
ER der nogle her der ved hvor man kan købe Kielbasa pølser her i Danmark når man nu ikke kan lave den selv

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her