Logo

Spaghetti alla Pescatora - Fiskekonens spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti alla Pescatora - Fiskekonens spaghetti


Hele havets smag forstærket af den krydrede smag af chili

(4 personer)

# Ingredienser 
4-5 spsk olivenolie (jomfruolie)
1 stort fed hvidløg
hakket persille
lidt hakket chilipeber
4 jomfruhummere
4 kinalrejer
8 små blæksprutter skåret i ringe
salt
lidt hvidvin
30 blåmuslinger
frisk basilikum
3 dl flåede tomater
400 gram spaghetti (god kvalitet)

* Tilberedning 
Olien varmes i en gryde med hvid­løg og chilipeber.
Så snart den syder, vendes jomfruhummere, rejer og blæksprutter i.
Tilsæt lidt hvidvin, blå­muslinger og nogle blade frisk basili­kum.
Efter nogle minutter hældes de flåede, purerede tomater i 

(pas på, at saucen ikke bliver for rød. Den skal være gylden).
Mens saucen snurrer ved svag var­me, og muslingerne åbner sig, 

kom­mes pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt.
Kogetiden er som regel 10-20 minutter afhængigt af spaghettiens kvalitet.
Pastaen skal være "al dente" (med bid)
Hæld vandet fra spaghettien og hæld den i den varme sauce.
Rør godt rundt og server med friskhakket per­sille over.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her