Logo

Hummer a la nage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mellemret til 4 personer

# Ingredienser 
Hummerkød fra 2 kogte hummere a 500-600 g
2 mellemstore rødløg i kvarte
2 gulerødder i skiver
1 porre i skiver
¼ selleri i strimler
1 laurbærblad
1 kvist timian
1 spsk hvid vinaigre
2 dl tør hvidvin
Olie
25 g usaltet smør
10 grene safran (evt mindre)
4 spsk grofthakket persille til pynt
 

* Tilberedning

Sauter alle grønsager let i olie, uden at de tager farve.
Tilsæt vinaigre med timian og laurbærblad.
Reducer vinaigren væk og tilsæt hvidvin og safran.
Kog lagen ⅓ ned og pisk sammen med koldt smør.
Varm hummerstykkerne let i grønsagsbouillonen.
Fjern timian og laurbær inden servering og smag til med salt og peber.
Pynt med plukket persille.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her