Friture
rejer
kyllingekød
vandkastanjer
porrer
gulerødder
løg
hvidkål
salt
peber
vetsin (bouillon)
sesamolie
æg
Wong-Ton svøb
1 tsk Fem-aroma-pulver
Rejerne pilles, og snittes i små stykker. Kyllingen udbenes og kødet skæres i små stykker. Vandkastanjerne skæres i små tern, og de øvrige grønsager snittes fint.
Varm en pande med lidt olie og løget brunes let, hvorefter rejer og kylling kommes på og steges let, kom hvidkål, gulerødder og til sidst porrer i og steg let. Et æg piskes let og kommes i under omrøring.
Tilsæt salt, peber, vetsin og lidt sesamolie og fem-aroma-pulver. Hæld det hele i en skål og tilsæt vandkastanjer og bland det sammen. Kom lidt af fyldet på et stykke "wong-Ton-svøb" og form det efter ønske. Når alle "Wong-Ton" er lavet steges de i friture.