Logo

Vinter-spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk spareribs á 100 g, gerne banket lidt flade
olie til stegning
100 g knoldselleri, fintskåret
1 finthakket løg
2 smågulerødder, i tern
1 laurbærblad
salt
peber
3 dl svinebouillon
2 skrællede bagekartofler i tern
1 spsk dijonsennep

Spareribs brunes godt af på pande, ca. 5-6 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Spareribs kommes i ovnfast fad og smøres med sennep.
I samme pande steges grønsager kort igennem og hældes ved de smurte spareribs.
Tilsæt laurbærblad og bouillon og steg i ovn ved 160ºC i ca. 40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her