Logo

Vikingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g skinkekød i strimler
1 hakket løg
2 fed hvidløg
1 spsk karry
1 spsk paprika
margarine (til svitsning af kød)
¾ fl. tomatpuré (almindelig flaske med ca. 500 g )
lidt vand
salt og peber

lille bæger cremefraiche 38%
¼ l. piskefløde

Kødet svitses sammen med karryen.
Alle de øvrige ingredienser på nær cremefraiche og fløde tilsættes, og retten simrer til kødet er mørt (ca. ¾ time).
Til sidst tilsættes cremefraiche og fløde og der varmes op til kogepunktet (må ikke koge!).
Serveres med ris eller pommes frites.
Dryses eventuel med kokos eller rosiner og ananas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her