Logo

Urtefarseret lammebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g udbenet lammebov
1 dl vand
1 dl tør vermouth
1 tsk majsstivelse
Fars:
90 g franskbrød
½ dl bouillon eller vand
1 tsk tørret mynte eller 1 spsk friskhakket
½ tsk rosmarin eller 1 tsk friskhakket
1 lille finthakket løg
1 fed presset hvidløg
2 spsk hakket persille
1 æg
1 tsk salt
groftkværnet peber

Lammeboven bredes ud og skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest.

Fars:
Franskbrødet plukkes i små stykker og udblødes ca. 5 min. i bouillon. De øvrige ingredienser røres i.

Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn.

Brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Vand og vermouth tilsættes, og boven småsteger under låg 1-1 ¼ time. Boven hviler i alufolie 10-15 min.

Skyen piskes igennem og jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her